Kıymalı Makarna Yanına Ne Gider
  1. Anasayfa
  2. Yemek Tarifleri

Kıymalı Makarna Yanına Ne Gider

0

Kıymalı Makarna Yanına Ne Gider ?

İtalyan mutfağında en çok tercih edilen ve bizim Türk mutfağında bile çok fazla rağbet gören Makarna özellikle büyük küçük demeden herkes tarafından çok tercih edilmektedir. Yapımı da çok kolay olduğundan dolayı evde karnınız çok acıktığı anda pratik bir şekilde 15 dakika da yapabilirsiniz. Fakat makarnayı sade yapmak yerine sebzeli veya kıymalı olarak yaparsanız daha lezzetli hale getirmiş de olabilirsiniz. Kıyma ile makarna bir arya gelince ortaya gerçekten harika lezzet çıkacağından emin olabilirsiniz. Peki kıymalı makarnanın yanına başka ne gibi ana yemekler yapabiliriz.

Kıymalı Makarna Yanına Ne yapsam

PATATES PÜRESİ

Yapmış olduğunuz kıymalı makarnanın yanına patates püresi yaparak menünüzü daha zengin hale getirebilirsiniz. Aynı zaman da patates püresi doyurucu olduğundan bence tercih edilmeli.

PİLAV

Pilav biliyorsunuz ki her yemeğin yanına yakışan harika lezzetlerden birisidir. Türk mutfağında bile çok tercih edildiğinden dolayı yaptığınız kıymalı makarnanın yanına alternatif olarak pirinç pilavı yapabilirsiniz.

Kıymalı Makarna Yanına Ne Gider

SEBZE YEMEKLERİ

Hem besin değeri yüksek hem de lezzetli olan sebze yemeklerinden birisini kıymalı makarnanın yanına yapabilirsiniz. Malum kış geldi ve bu yüzden sebze yemeği olarak ıspanağı tercih edebilirsiniz.

MERCİMEK KÖFTE

Mercimek köfteyi hangi şekilde yaparsanız yapın her zaman tadı çok güzel olur. Özellikle her yemeğin yanına yaparak afiyetle yiyebilirsiniz.

ZEYTİNYAĞLI TAZE FASULYE

Türk mutfağının vazgeçilmez lezzetlerinden birisi de zeytinyağlı olarak yapılan taze fasulye yemeği oluyor. Kıymalı makarnanın yanına farklı lezzetler arayanlar varsa bunu deneyebilir.

Adım Yeşim. 22 yaşındayım ve Üniversite son seneyi okumaktayım. Hayalim bilgisayar mühendisi olmak ve makale yazmayı da çok sevdiğimden dolayı boş zamanlarım da kadinlarinyeri.com sitesine makale yazmaktayım.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir