Sucuğun Yanında Ne Gider
  1. Anasayfa
  2. Yemek Tarifleri

Sucuğun Yanında Ne Gider

0

Kahvaltıların vazgeçilmezi ve her öğün de tercih edilen yiyeceklerinden birisi olan sucuğun yanına ne gider ? makalemize bugün detaylı bir şekilde göz atacağız. Sucuk biliyorsunuz ki her öğün yenen besinlerden birisidir fakat bazı durumlarda mangal veya ızgarada yapıldığı zaman ortaya harika lezzet çıkmış oluyor. Sucuğun yanına atıştırmalık olarak salatalar veya mezeler tercih ederseniz güzel bir öğün hazırlamış olursunuz.

Kaşarlı Omlet

Güzel bir pazar sabahında ailenizle beraber aynı sofrada kahvaltı edecekseniz ve sucuk yaptıysanız bunun yanına da kaşarlı omlet yapmaya ne dersiniz ? Hem zengin hem de doyurucu lezzetlerden biri olan kaşarlı omlet sucuğun yanına çok yakışacaktır.

Kaşarlı Kolay Pizza

Kahvaltı için sucuk pişirdiniz ve sucuğun yanına aperatif olarak arkadaşlar kaşarlı pizza yapabilirsiniz. Evinizde bulunan ekmekleri ilk olarak dilimleyin ve daha sonra üzerlerine az bir şet süt ile baharatları ekleyip en son olarak da kaşar peyniri rendeleyip koyun. Fırına atarak 5 dakika kadar pişirin ve daha sonra sucuğun yanına harika pizzasını servis edin.ç

Patates Kızartması 

Patates kızartması hem çocuklar hem de büyük tarafından çok beğenilen aperatif yemeklerden birisidir. Sizler de ister öğlen olsun isterse akşam sucuğunuzun yanına patates kızartmasını deneyebilirsiniz.

Rus Salatası

Sucuğunuzu mangal veya ızgarada yapıyorsanız yanına da meze olarak harika rus salatasını tercih edebilirsiniz. Bir de rus salatasının içerisine bol miktarda salata turşunu ilave ederseniz o zaman çok lezzetli bir meze ortaya çıkmış olur.

Sodalı Ayran

Son olarak diyelim mangal yaptınız ve mangal ağır bir ızgara olduğundan dolayı kuru kuru yemek olmayacağından dolayı soda ile hazırlanan ayranı deneyebilirsiniz.

Merhaba benim adım derya. 34 yaşındayım ve evliyim 2 çocuk annesiyim. Cilt bakımı ve örgü modellerine çok ilgim olduğundan dolayı en güzel makaleleri sizler için paylaşmaya özen gösteriyorum. Sinemaya gitmeyi ve bisiklet sürmeyi çok severim.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir