Bebek Hırka Modelleri Ve Örnekleri
  1. Anasayfa
  2. Kadınca

Bebek Hırka Modelleri Ve Örnekleri

0

El örgüsü ile yaptığınız işler ne kadar size özgün bir şey olursa o kadar güzel olur. Birbirinden güzel ve baya bir emek sarf edilmiş olan bu hırkalardan birisini seçerek hemen bebeğinize örmeye başlayabilirsiniz. Dışarıda hazır olarak da satılan bir sürü hırkalar mevcut ama hiçbir örgü kendinizin yaptığı kadar güzel olmuyor. Mesela burada bir model beğendiğiniz zaman illa aynısı yapmak zorunda değilsiniz. Üzerinde küçük oynamalar yaparak hırkanızı daha da güzelleştirebilirsiniz.

Bebekler için hırka yapılacağı zaman ilk olarak kullanılacak rengin seçimi ve modelle uyumlu olup olmayacağını anlamamız gerekiyor. Eğer çok fazla örgüyü bilmiyorsanız acemiyseniz o zaman düz örgü ile yapabilirsiniz. Düz örgüye ise küçük bir dokunuşlar yaparak harika hırka ortaya çıkarmış olursunuz. Kız bebeklerinden erkek bebeklerine kadar bir sürü desenli , rengarenk , değişik modellerde gibi örnekler bulunmaktadır.

Sizlere bu konuda fikir olması açısından birkaç tane güzel yapılmış bebek hırkalarını aşağıya bıraktım. İçlerinden beğenmiş olduğunuz modeli ister aynısını isterseniz de farklı dokunuşlar yaparak değiştirip örebilirsiniz. Ben en çok hanımlar kırmızı renkte yapılmış ve şapkasından ayıcık olan modele gerçekten bayıldım diyebilirim. Eğer sizinde hoşunuza giderse ilk olarak onu deneyebilirsiniz.

Bunların haricinde ev için hırka yapacak kadınlarımız hırka seçimi yapacakları zaman kapüşonsuz olanları tercih edebilirler. Eğer dışarı çıkarıyorsanız ve dışarıda da kullansın diyorsanız o zaman kapüşonlu yapabilirsiniz. Neyse hanımlar fazla zaman kaybetmeden yeni sezonda yapılan hırka örneklerine daha yakından bakalım ve hemen örmeye başlayalım. Hepinize şimdiden kolay gelsin diyorum.

Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir