2024 Tesettür Sonbahar Kış Modası ve Renkleri
  1. Anasayfa
  2. Moda

2024 Tesettür Sonbahar Kış Modası ve Renkleri

0

Her sene tesettür modası gelişiyor ve kendisini sürekli olarak yenilemektedir. Hatta bazılarına göre tesettür modası hep aynı yerinde kalıyor ve gelişmiyor diyor fakat bu tamamen yanlış bir kalıptır. Çünkü moda sürekli olarak gelişmektedir ve bu sadece tesettür modasında değil diğer tüm elbiselerde , kıyafetler de ve ayakkabılar da değişim vardır.

2022 Tesettür Sonbahar Kış Modası ve Renkleri

Bu sezon ise tesettür sonbahar ve kış modası 2024 renkleri belli oldu. Hem sade hem de yumuşak olan renkler bu sene çok ön plana çıkacağa benziyor. Sizler bu renklerle çok güzel ve çabuk kombinler yapabilirsiniz , daha güzel görünebilirsiniz. Eğer kapalıysanız ve kombin yapmada zorlanıyorsanız bence bu son moda size çok iyi gelecek.

2024 tesettür sonbahar ve kış modasına baktığımız zaman sıcak renkler gözümüze çok çarpmaktadır. Burada yer alan kombinleri dilerseniz iş yerinde dilerseniz de gündelik yaşantınız da tercih edebilirsiniz. Fakat her zaman doğru kombinler oluşturmalısınız ki bir yere mesela davete gideceğiniz zaman çok güzel olunuz.

2023 Tesettür Sonbahar Kış Modası ve Renkleri

Kıyafetinizin sadeliğini her zaman koruyun çok fazla eklemeler yapmaktan da mutlaka kaçının. Makyaj yapacağınız zaman da abartılı yapmak yerine sade yapmayı tercih edin. Şalınız ise hem uyumlu hem de kıyafetinizle uyumlu olması için desensiz olanları seçin.

İçindekiler

Tesettür Sonbahar Kış Modası ve Renkleri İçin Örnek Kombinler

Tesettür de kombin yapacağınız zaman renk uyumu çok önemli olmaktadır. Size örnek bir kombin önerisin de bulunacağım.

Mesela üzerinize çizgili açık kahverengi bir bluz seçerek altınıza da aynı renkte olacak ve etek seçiniz. Bluzunuzun altına da ister beyaz isterseniz de siyah renkte mom jeans pantolon tercih edin. Şal seçimi yaparken de mutlaka tesettürünüzle uyumlu olması gerekmektedir. Ayakkabı olarak da ister babet isterseniz de spor ayakkabı seçebilirsiniz.

İşte görmüş olduğunuz gibi yapmış olduğumuz bu kombini ister davetlerde isterseniz de gündelik yaşantınız da tercih edebilirsiniz. Aynı zaman da dilerseniz iş için de bu tarz kombini yapabilirsiniz.

Çalışan bir bayansanız o zaman sizlere vereceğimiz bu kombine bence bayılacaksınız. Ekose bir pantolon , üzerinize beyaz sade gömlek ve lacivert bir uzun süveter. Bu verdiğimiz kombin 2024 tesettür sonbahar ve kış modasında çok tercih edilmektedir. Tercih edeceğiniz süveterin de yırtmaçlı olması ayrı bir detay.

Ayakkabı olarak da topuklu seçmeye özen gösterin. Stilettolar veya siyah bot topuklu ayakkabıları tercih edebilirsiniz.

bayan Tesettür Sonbahar Kış Modası ve Renkleri
en güzel Tesettür Sonbahar Kış Modası ve Renkleri
farklı Tesettür Sonbahar Kış Modası ve Renkleri
güzel Tesettür Sonbahar Kış Modası ve Renkleri
harika Tesettür Sonbahar Kış Modası ve Renkleri
kadın Tesettür Sonbahar Kış Modası ve Renkleri
son moda Tesettür Sonbahar Kış Modası ve Renkleri
Tesettür Sonbahar Kış Modası ve Renkleri 2022
Tesettür Sonbahar Kış Modası ve Renkleri 2023
Tesettür Sonbahar Kış Modası ve Renkleri
yeni sezon Tesettür Sonbahar Kış Modası ve Renkleri
yeni Tesettür Sonbahar Kış Modası ve Renkleri
yepyeni Tesettür Sonbahar Kış Modası ve Renkleri

Adım Erman. 24 yaşındayım ve küçük yaşımdan beri bilgisayarla uğraşmaktayım. Makale yazmayı çok sevdiğimden dolayı Editör olmak istedim. Hem okuyorum hem de boş zamanlarım da makale yazıyorum.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir