2024 İğne Oyası Yazma Modelleri
  1. Anasayfa
  2. Kadınca

2024 İğne Oyası Yazma Modelleri

0

İğne oyası yazma örnekleri her yıl olduğu gibi bu yıl da hamarat kadınlarımız tarafından özenle seçilip yapılmıştır. 2024 ve 2025 yılına özel olarak iğne oyasından yapılan yazma modelleri hem birbirlerinden farklı hem de güzel olmasından ötürü çeyizlik için yapabileceğiniz el işlerinden birisidir. Yazma yapımı evet biraz zahmetli ve aynı zaman da zor el işlerinden birisidir.

2022 İğne Oyası Yazma Modelleri

Ama el işine yatkınlığınız varsa ve bu işte uzmansanız o zaman sizlerle paylaşmış olduğumuz en güzel iğne oyası yazma modelleri içerisin de seçmiş olduğunuz örneği istediğiniz gibi yapabilirsiniz. Yazmalar genel olarak genç kızların çeyizleri için yapılan el işlerinden birisi olmaktadır.

Hamarat kadınlarımız da o kadar güzel yazmalar tasarlamışlar ki gerçekten bizim çok hoşumuza gittiğini sizlere söyleyebiliriz. Evde sizler de boş zamanlarınız varsa ve bu boş zamanlarınızı değerlendirmek istiyorsanız o zaman yeni sezona özel olarak paylaştığımız yazma çeşitleri içerisinden seçtiğinizi hemen işleyebilirsiniz.

2023 İğne Oyası Yazma Modelleri

Sayfamıza modelleri eklerken zorluk derecesine göre yapmadık. Yani modeller arasında kolay ve zor örnekler bulunmaktadır. Fakat şöyle bir şey yaptık herkes bu alanda uzman olmadığından dolayı videolu anlatım olarak sayfamıza video ekledik. Daha önce hiç yazma yapmadıysanız o zaman videomuzu izleyerek fikir sahibi olabilir ve burada bulunan modellerden birisini seçip hemen yapabilirsiniz.

İçindekiler

Yeni Model İğne Oyası Yazma Modelleri

İğne oyası yazma modellerine baktığımız zaman halkalı , çiçekli gibi modellerin daha ön planda olduğunu görmekteyiz. Burada yer alan her model mümkün olduğunca fazla kaynaklardan toplanarak sayfaya eklenilmiştir. Son karar tamamen size ait hanımlar. Yani beğenmiş olduğunuz model hangisi ise istediğinizi seçip yapabilirsiniz.

Aynı zaman da görüşlerinizi de bizimle paylaşıp , paylaşmış olduğumuz modeller ile ilgili düşüncelerinizi yazabilirsiniz.

basit İğne Oyası Yazma Modelleri
çeyizlik İğne Oyası Yazma Modelleri
en güzel İğne Oyası Yazma Modelleri
farklı İğne Oyası Yazma Modelleri
güzel İğne Oyası Yazma Modelleri
İğne Oyası Yazma Modelleri 2022 tığ işi
İğne Oyası Yazma Modelleri 2022
İğne Oyası Yazma Modelleri 2023
İğne Oyası Yazma Modelleri basit
İğne Oyası Yazma Modelleri çeyizlik
İğne Oyası Yazma Modelleri kolay
İğne Oyası Yazma Modelleri
işlemeli İğne Oyası Yazma Modelleri
kolay İğne Oyası Yazma Modelleri
tığ işi İğne Oyası Yazma Modelleri
yeni İğne Oyası Yazma Modelleri
yepyeni İğne Oyası Yazma Modelleri

Merhaba benim adım derya. 34 yaşındayım ve evliyim 2 çocuk annesiyim. Cilt bakımı ve örgü modellerine çok ilgim olduğundan dolayı en güzel makaleleri sizler için paylaşmaya özen gösteriyorum. Sinemaya gitmeyi ve bisiklet sürmeyi çok severim.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir