Derya Baykal Örgü Modelleri Örnekleri Ve Yapılışı
  1. Anasayfa
  2. Kadınca

Derya Baykal Örgü Modelleri Örnekleri Ve Yapılışı

0

Battaniye modelleri sürekli olarak her sene değişiyor ve yerine başka modeller geliyor. Bu hızlı değişime yetişmek zor olsa da sıkı takipçiler olarak bunu başarabiliyoruz. Sizin de bildiğiniz üzere battaniyeler, üzerimizi örtmek amacıyla kullandığımız eşyalardan biridir. Gerek yetişkinler için gerekse bebekler için kış aylarının vazgeçilmezi olan bu kolay örgü örnekleri modelleri, farklı boyutlarda örülerek yaş için kullanılabiliyor.

2022 Örgü Modelleri Örnekleri

Yaşlı insanlar genelde ayaklarını veya bacaklarını ısıtmak için, gençler oturdukları yerde üşümemek için, bebekler ise kışın üşümek ve hasta olmamak için battaniye kullanırlar.

Örgü örnekleri denilince ilk akla gelen isim Derya Baykal oluyor. Kendisi programında bebek battaniyesi konusunda da pek çok 2022 örgü modelleri paylaşmaktadır. Bu yüzden kendisinin bir örneğini sizlere sunacağız.

Derya Baykal Ekose Bebek Battaniyesi Modeli

Derya Baykal’ın yayınladığı ekose bebek battaniyesi için üçer yumağa ihtiyaç bulunmakta. Battaniye, 8 ekose üzerine kurulmakta ve pratikte kolay bir örnek olmaktadır. Bebek battaniyesi örneğini örmek için; 8 adet ekose ip, 2 adet düz renk ip kullanılıyor. Bu örneği tığ ile yapıyoruz ve tığ numarası da 3.5 oluyor. Örnekte verilen bebek battaniyesi 10 ekose ile yapılıyor.

Derya Baykal Ekose Bebek Battaniyesi Modeli

Derya Baykal Ekose Bebek Battaniyesi Yapılışı

Derya Baykal Ekose Bebek Battaniyesi için; öncelikle fazlasıyla uzun bir zincir çekiyoruz. Fazla gelen kısım olursa koparabilirsiniz. Örgü bebek battaniyesinde ekose model için, ekoseyi kaçlı kurmak istiyorsak ona göre çakma sık iğne örüyoruz.

Bu sık iğne türü yarım tırabzan olarak da biliniyor. İlk rengimiz ile sık iğneyi bitiriyoruz ve sonrasında diğer renge geçiyoruz. 10 tane sık iğne de bu renkle yapıyoruz. İki renkle 10 – 10 ördüğümüz takdirde 1 ekose oluşturmuş oluyoruz. Sonrasında 10’ar 10’ar sık iğnelerimizi örüyoruz ve istediğimiz boyuta göre örneğimizi işliyoruz. İlk sıra bu şekilde bitiyor. Sonrasını ise istediğiniz boyuta göre ekose oluşturup bitiriyoruz.

OKURLARIMIZ BUNA DA BAKTI ;

2023 Örgü Modelleri Örnekleri
basit Örgü Modelleri Örnekleri
en güzel Örgü Modelleri Örnekleri
en güzel Örgü Modelleri
en yeni Örgü Modelleri Örnekleri
farklı Örgü Modelleri Örnekleri
farklı Örgü Modelleri
güzel Örgü Modelleri Örnekleri
güzel Örgü Modelleri
kolay Örgü Modelleri Örnekleri
Örgü Modelleri Örnekleri 2022
Örgü Modelleri Örnekleri 2023
Örgü Modelleri Örnekleri basit
Örgü Modelleri Örnekleri kolay
Örgü Modelleri Örnekleri
Örgü Modelleri
yeni Örgü Modelleri Örnekleri
yepyeni Örgü Modelleri Örnekleri

Adım Erman. 24 yaşındayım ve küçük yaşımdan beri bilgisayarla uğraşmaktayım. Makale yazmayı çok sevdiğimden dolayı Editör olmak istedim. Hem okuyorum hem de boş zamanlarım da makale yazıyorum.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir