2023 Katlı Kısa Kesim Saç Modelleri
  1. Anasayfa
  2. Kadınca

2023 Katlı Kısa Kesim Saç Modelleri

0

Kısa saç modelleri inanılmaz derecede popüler. İster küt kesim, ister pixie kesim ya da kısa kesim olsun? Artık herkes bu kısa saç kesimlerini seviyor! 2023 yılında popüler katlı kısa kesim saç modelleri nasıl olacak merak ediyor musunuz? Bu makalede öğreneceksiniz.

2022 Katlı Kısa Kesim Saç Modelleri

Kısa Katlı Saç Modelleri

Her yıl inanılmaz güzel kısa saç modelleri görüyoruz. Buzz kesimden pixie kesime ve boyfriend kesime kadar, her zaman harika saç modeli trendleri vardır. Kısa saçlar için hangi saç kesimleri şu anda revaçta?

Pixie Kesim

Kısa saçlar için saç modelleri arasında mutlak favori: pixie kesim. Kat kat saç kesimi kısa olsun istiyorsanız bu modele kesinlikle şans vermelisiniz.  Arsız ve aynı zamanda feminen olan bu saç modeli, 2023 yılında da trend saç modelleri listelerini fethetmeye devam edecek. Bu havalı kısa saç modelini öne çıkaran nedir? Kat kat bir üst kat ve yan saçaklar.

2023 Katlı Kısa Kesim Saç Modelleri

Buzz Kesim

Saçını çek! Çok cesur olanlar için bu kısa saç kesimi harika. Buzz kesim ile saçlar 3 cm kısaltılır. Sabahları şekillendirme çabası = 0. Sabah zor uyananlar için mükemmel!

Saçaklı Kısa Bob

Bu modeli kim bilmiyor ki? Anna Wintour’un saçaklı kısa bob modeli. Kısa saçlar için efsanevi saç modeli, moda ikonu tarafından düz saçaklarla ve doğru bir uzunlukta muhteşemdir. Şarkıcı Taylor Swift de bob saçını böyle seviyor. Ancak günümüzün sokak stili kraliçeleri, saçlarının üst kısmında hafif adımlar ve popüler perçem kaküller kullanma eğilimindedir. Saçaklı kısa bob kesinlikle en popüler saçaklı kısa saç modellerinden biridir.

bayan Katlı Kısa Kesim Saç Modelleri
en güzel Katlı Kısa Kesim Saç Modelleri
en yeni Katlı Kısa Kesim Saç Modelleri
farklı Katlı Kısa Kesim Saç Modelleri
güzel Katlı Kısa Kesim Saç Modelleri
harika Katlı Kısa Kesim Saç Modelleri
kadın Katlı Kısa Kesim Saç Modelleri
Katlı Kısa Kesim Saç Modelleri 2022
Katlı Kısa Kesim Saç Modelleri 2023
Katlı Kısa Kesim Saç Modelleri bayan
Katlı Kısa Kesim Saç Modelleri
moda Katlı Kısa Kesim Saç Modelleri
trend Katlı Kısa Kesim Saç Modelleri
yeni Katlı Kısa Kesim Saç Modelleri
yeni sezon Katlı Kısa Kesim Saç Modelleri
yepyeni Katlı Kısa Kesim Saç Modelleri

Merhaba benim adım derya. 34 yaşındayım ve evliyim 2 çocuk annesiyim. Cilt bakımı ve örgü modellerine çok ilgim olduğundan dolayı en güzel makaleleri sizler için paylaşmaya özen gösteriyorum. Sinemaya gitmeyi ve bisiklet sürmeyi çok severim.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir