2023 Kadın Yağmurluk Modelleri
  1. Anasayfa
  2. Moda

2023 Kadın Yağmurluk Modelleri

0

Malum kış geliyor ve artık kadınlar için tasarlanan yağmurluk modelleri de yavaş yavaş vitrinlerdeki yerini almaya başladı diyebiliriz. Özellikle kalın olan montları pek fazla sevmiyorsanız o zaman bu yağmurluk modelleri bence tamda sizlere göre.

2022 Kadın Yağmurluk Modelleri

Kadınlar için tasarlanan bu yağmurluk modelleri seçerken kıyafetlerinize en uygun olanları seçmeniz daha mantıklıdır. Aynı zaman da yağmurluğu giydiğiniz zaman kıyafetleriniz asla su geçirmez ve şiddetli rüzgarlara karşı da sizi son derece korur. Kumaşı da kalın olmasından dolayı içinizi sıcacık tutar.

Yağmurluk modelleri günümüzde gerçekten çok kullanışlıdır ve her çeşit modeli de bulunmaktadır. Yağmurluk dendiği zaman akıllara genellikle filmlerde ve oyunlarda olan sarı yağmurluk gelir değil mi :) Fakat aslın da bakarsanız her renkte ve model de modeli yer almaktadır. Aynı zaman da son dönemlerde metalik görünümlü olan yağmurluk modelleri genç bayanlarımız tarafından daha çok tercih edilmektedir.

2023 Kadın Yağmurluk Modelleri

Metalik Kadın Yağmurluk Modelleri

2023 kadın yağmurluk modelleri kategorisine baktığımız zaman en çok dikkat çekenler arasında metalik olan modeller yer aldığını görmekteyiz. Peki neden bu tasarımlar daha çok tercih ediliyor ? Çünkü en önemli özelliği parlamaları olduğundan siz daha zarif gösterecektir. Özellikle gri renkte parlak bir yağmurluk modelini çok rahat kombine edebilirsiniz.

Örnek bir kombin paylaşalım sizlerle. Siyah renkte bir dar pantolon , üzerinize de beyaz bir kazak giyin. Dilerseniz kafanıza da gri şapka takıp , bileğinize de saat ya da bileklik gibi takı takın. Ayakkabı olarak da gri bot seçimi yaparak en son da gri renkte olan metalik görünümlü yağmurluğu giyerek ortaya harika kombinasyon çıkartabilirsiniz.

Ayakkabı olarak bot giymek istemezseniz çizme de tercih edebilirsiniz.

Kadın Yağmurluk Model
Kadın Yağmurluk Modeller
Kadın Yağmurluk Modelleri 2022
Kadın Yağmurluk Modelleri 2023
Kadın Yağmurluk Modelleri açık mor
Kadın Yağmurluk Modelleri mor
Kadın Yağmurluk Modelleri pembemsi kırmızı
Kadın Yağmurluk Modelleri siyah metalik
Kadın Yağmurluk Modelleri siyah
Kadın Yağmurluk Modelleri turuncu
Kadın Yağmurluk Modelleri yılan desenli
Kadın Yağmurluk Modelleri
kışlık Kadın Yağmurluk Modelleri
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir