2024 Yeni Trend Dantel Modelleri
  1. Anasayfa
  2. Kadınca

2024 Yeni Trend Dantel Modelleri

0

Günümüzde birçok farklı trend dantel modelleri mevcuttur. Dantel modelleri 2024 için oldukça gösterişli bir o kadar kolay modeller bulunuyor. Bunlardan bir kaçı dantel havlu modelleri masa örtüleri dantel yatak takımlarında kendini göstermeye başladı. Tığ işi dantel işlemeli modeller bu yeni sezonda hem evlerin hem de çeyizlerin en popüler ürünüdür. 

2022 Dantel Modelleri

Bu modelleri kendiniz yapıp tüm havlu kenarları ve yatak örtülerinizi süsleyerek kullanabilirsiniz. Banyoda ve lavaboda sürekli kullandığımız havlular özellikle bayanlar için ayrı bir öneme sahiptir. Havlular da el yapımıysa daha önemlidir. Havlu kenarları masa örtüsü ve yatak örtüleri genellikle bir takım desenlere sahiptir ve bu desenleri takım halinde çeyizlere koyabilir hediye edebilirsiniz.

basit Dantel Modelleri

İçindekiler

Kolay Dantel Modelleri Ve Örnekleri

Danteller genel olarak iğne ya da özel tığ ile yapılmaktadır. İğne oyası yapımı oldukça zahmetli olduğu için daha kolay olanı tercih ederek farklı bir iğne oyası oluşturan kadınlar sade ama gösterişli olanları tercih ediyor. Tığ oyası ile yapacağınız modeller de bir o kadar zahmetli olsa da emeğinize karşılık dantellerinizin görselliği eşsiz olacaktır.

En basitlerinden biri olan kurdele nakışlı ve kenarlarında bulunan kumaş parçalarını katlamak veya havlunun ya da örtünün üzerine yerleştirip üzerine işlemek yatak örtüsü veya masa örtülerini renkli hale getirir.

çeyizlik Dantel Modelleri

Kurdeleden daha zor olan çiçek desenleri veya art arda desenler seçilir, kumaş ya da havluya uygun bir renk alınır ve modele göre bir uçtan tığ yardımı ile veya üstten başlanarak desenler uygulanır. Her geçen gün farklı ve yeni modeller türeterek dantel modasını sürdürmeye devam eden hanımları 2024 yılında birbirinden sade ve kolay dantel modelleri bekliyor.

çok güzel Dantel Modelleri
Dantel Modelleri basit
Dantel Modelleri çeyizlik
Dantel Modelleri facebook
Dantel Modelleri kolay
Dantel Modelleri örnekleri
Dantel Modelleri ve örnekleri
Dantel Modelleri yatak odası
Dantel Modelleri
değişik Dantel Modelleri
desenli Dantel Modelleri
en güzel Dantel Modelleri
en harika Dantel Modelleri
en yeni Dantel Modelleri
farklı Dantel Modelleri
güzel Dantel Modelleri
harika Dantel Modelleri
kolay Dantel Modelleri
trend Dantel Modelleri
yapımı kolay Dantel Modelleri
yepyeni Dantel Modelleri

Adım Erman. 24 yaşındayım ve küçük yaşımdan beri bilgisayarla uğraşmaktayım. Makale yazmayı çok sevdiğimden dolayı Editör olmak istedim. Hem okuyorum hem de boş zamanlarım da makale yazıyorum.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir