2024 Uzun Lif Modelleri
  1. Anasayfa
  2. Kadınca

2024 Uzun Lif Modelleri

0

Hem banyoların hem de çeyizliklerin hiç vazgeçilmez örgülerinden birisi de uzun lif modelleri olmaktadır. Özellikle banyo için lif yapacağı zaman en çok tercih edileni uzun lifler olmaktadır. 2024 yılın da ise hamarat kadınlarımız tarafından gerçekten harika ve bir o kadar da mükemmel tarz da uzun lifler örülmüştür.

2022 Uzun Lif Modelleri

Uzun lifler içerisin de hayvanlı , desenli , rengarenk , meyveli , çiçekli ve aynı zaman da gelin damatlı uzun lifler yer almaktadır. Yani lif öreceğiniz zaman istediğiniz örneği seçerek ister banyonuza isterseniz de genç kızınız varsa onun çeyizine yapabilirsiniz.

Lif örmek gerçekten örgü olarak basit el işlerinden birisidir ve sadece az bir bilginiz bile olsa yapabilirsiniz. Fakat biz herkes daha kolay bir şekilde yapabilmesi açısından videolu anlatım olarak da sayfamıza nasıl yapıldığına dair video eklemiş bulunuyoruz. Dilerseniz videomuzu izleyerek de fikir sahibi olabilirsiniz.

Son Model Uzun Lif Modelleri

Her sene olduğu gibi bu sene de uzun lif modelleri çok tercih edilen lifler içerisin de yerini almıştır. Evde boş zamanlarınız da ve artta kalan ipleriniz varsa onları değerlendirmek için oturduğunuz yerden burada bulunan liflerden birini örmek istemez misiniz ?

Aşağıda birden fazla uzun lif modelleri yer almaktadır. İstediğiniz modeli seçerek ister aynısını isterseniz de biraz hayal gücünüzü kullanıp daha farklı tarzlar da örebilirsiniz. Ama lif yapacağınız zaman motifli , desenli veya işlemeli olarak yaparsanız yapacağınız lif o derece mükemmel olacağından emin olabilirsiniz. O zaman lafı fazla uzatmadan yeni sezona özel olan uzun lif örnekleri ile sizleri baş başa bırakıyorum.

2023 Uzun Lif Modelleri
basit Uzun Lif Modelleri
çeyizlik Uzun Lif Modelleri
değişik Uzun Lif Modelleri
desenli Uzun Lif Modelleri
en güzel Uzun Lif Modelleri
en yeni Uzun Lif Modelleri
farklı Uzun Lif Modelleri
güzel Uzun Lif Modelleri
kolay Uzun Lif Modelleri
rengarenk Uzun Lif Modelleri
Uzun Lif Modelleri 2022
Uzun Lif Modelleri 2023
Uzun Lif Modelleri basit
Uzun Lif Modelleri kolay
Uzun Lif Modelleri tek renk
Uzun Lif Modelleri yeni sezon
Uzun Lif Modelleri
yeni Uzun Lif Modelleri

Adım Dilay 20 yaşındayım ve üniversite okumaktayım. Boş zamanlarım da makale yazmayı çok seviyorum. Gezmeyi ve arkadaşlarımla beraber vakit geçirmeyi çok severim.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir