2024 Lif Modelleri ve Yapılışları
  1. Anasayfa
  2. Kadınca

2024 Lif Modelleri ve Yapılışları

0

En Yeni Yapımı Kolay Lif Örnekleri

Ülkemizde biliyorsunuz ki örgü dendiği zaman genel olarak akla ilk gelenler arasında lifler yer alıyor. Özellikle lif ve kese her zaman hayatımızın içerisin de bulunur hem banyolar için hem de genç kızların çeyizlikleri için yapılan en önemli örgülerden birisidir. Bu sezon ise hamarat kadınlarımız birbirinden güzel ve rengarenk lifler ortaya koymuşlar ki gerçekten hepsi de harika görünüyor.

2022 Lif Modelleri

Rengarenk olan liflerden birisini örerek eşe dosta hediye edebilir , kendiniz kullanabilir veya çocuğunuz varsa onun çeyizine örebilirsiniz. Aynı zaman da liflerin hiçbir zaman modası geçmez sadece her sene üzerine farklı tasarımlar koyularak daha değişik örnekler ortaya çıkarıyorlar.

2022 Lif Örnekleri

Uzun Lif Modelleri

Son zamanlar da en çok örülen lifler arasında uzun lif modelleri yer alıyor. Hem örmek açısından çok kolay hem de kullanışlı olduğundan dolayı genel olarak çeyizlik için çok tercih ediliyor. Uzun lif öreceğiniz zaman tek renk ya da iki renk örmeniz daha güzel görünmesini sağlar. Ama sizlere tavsiyem uzun lif öreceğiniz zaman renk olarak tek renk kullanmayın bunun yerine iki renk daha güzel olacaktır.

Kare Lif Modelleri

Yapımı en kolay lifler içerisin de kare lif örnekleri yer alıyor. Özellikle kare lifler yapıldığı zaman üzerleri motiflerle işlendiğinde ortaya gerçekten harika model çıkıyor. Kare liflerde ise en dikkat çekeni çiçek motifli modelleri oluyor. Eğer sizler de çocuğunuza örecekseniz o zaman çiçek motifli bence iyi seçim olur.

2022 Lif Renkleri

Yuvarlak Lif Örnekleri

Günümüzde en çok örülen ve kadınlarımız tarafından zor olarak görünse de yine de yapılan lifler arasında yuvarlak lif modelleri yer alıyor. Eğer sizler çeyizlik için lif arıyorsanız bence yuvarlak lif modellerini denemenizi tavsiye ederim.

2022 Lif Takımı Örnekleri
Banyo Lifi Modelleri
Banyo Lifi Örnekleri
Çeyizlik Lif Modelleri
Yeni Çeyizlik Lif Örnekleri
Değişik Lif Modelleri
Dikdörtgen Banyo Lifi Örnekleri
En Güzel Lif Modelleri
En Güzel Lif Örnekleri
Kalpli Lif Modelleri
Kare Lif Modelleri
Kare Lif Örnekleri
Lif Modelleri 2022
Lif Modelleri En Yeni
Mavi Beyaz Lif Örnekleri Kare
Sabunluklu Lif Örnekleri
Uzun Lif Örnekleri 2022

Adım Dilay 20 yaşındayım ve üniversite okumaktayım. Boş zamanlarım da makale yazmayı çok seviyorum. Gezmeyi ve arkadaşlarımla beraber vakit geçirmeyi çok severim.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir