2024 En Güzel Havlu Kenarı Örnekleri
  1. Anasayfa
  2. Kadınca

2024 En Güzel Havlu Kenarı Örnekleri

0

Havlu kenarı örnekleri 2024 yılında nasıl olacağı konusunda birçok kişinin merakı vardı ve bizde bu konuda ev hanımlarımıza yardımcı olmaya çalışacağız.

İlk olarak şunu belirtmek istiyoruz ki havlu kenarı günümüzde el işi olarak en çok tercih edilen dantel çeşitlerinden birisi olmaktadır. Özellikle çeyizlik dendiği zaman akla ilk gelen örnek havlu kenarları oluyor.

2022 Havlu Kenarı Örnekleri

Çeyizlik havlu kenarı yapacağınız zaman çiçekli ve halkalı olan modelleri seçmenizi tavsiye ederiz. Çünkü bu sene çeyizlik olarak en çok yapılan örneklerden birisi olmaktadır. Bunun haricin de renk olarak bakacak olursak hem kırmızı hem mavi hem de sarı renklerde yapılan havlu kenarları son zamanlar da çok revaçta olmaktadır.

Çeyizlik Farklı Havlu Kenarları

Genç kızınız varsa ve onun çeyizi için güzel ve böyle farklı bir havlu kenarı arıyorsanız o zaman hanımlar merak etmeyin şimdi çok doğru yerdesiniz. Çünkü sizler için özenle seçip paylaşmış olduğumuz bu havlu kenarlarına bayılacaksınız.

2023 Havlu Kenarı Örnekleri

Fakat burada bulunan modellerin aynısını yapmak zorunda değilsiniz tabi. Eğer daha önceden de havlu kenarı yapmışlığınız varsa o zaman buradan fikir sahibi olarak kendi hayal gücünüzü kullanıp daha değişik tarzlarda , renklerde havlu kenarları işleyebilirsiniz.

Aynı zaman da havlu kenarı yapacağınız zaman mutlaka sade yapmak yerine desenli veya motifli yaparsanız modeliniz daha modern olur.

Ama ilk defa havlu kenarı yapacaksanız o zaman sade yapabilirsiniz. Bu işte uzmansanız iğne oyasından fiyonklar yaparak da süslemeler yapabilirsiniz. O zaman lafı fazla uzatmadan birbirinden güzel ve değişik çeyizlik havlu kenarı modelleri ile sizleri baş başa bırakıyorum.

basit Havlu Kenarı Örnekleri
çeyizlik Havlu Kenarı Örnekleri
değişik Havlu Kenarı Örnekleri
desenli Havlu Kenarı Örnekleri
en yeni Havlu Kenarı Örnekleri
farklı Havlu Kenarı Örnekleri
Havlu Kenarı Örnekleri 2022 model
Havlu Kenarı Örnekleri 2022
Havlu Kenarı Örnekleri 2023
Havlu Kenarı Örnekleri basit
Havlu Kenarı Örnekleri çeyizlik
Havlu Kenarı Örnekleri iğne oyası
Havlu Kenarı Örnekleri kolay
Havlu Kenarı Örnekleri tğ işi
Havlu Kenarı Örnekleri tığ işi 2022
Havlu Kenarı Örnekleri tığ işi kolay
Havlu Kenarı Örnekleri
yepyeni Havlu Kenarı Örnekleri
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir