2024 Bebek Hırka Modelleri ve Yapılışı
  1. Anasayfa
  2. Kadınca

2024 Bebek Hırka Modelleri ve Yapılışı

0

Bebekler İçin Hırka Çeşitleri

Ailenizin en yeni üyesi için mükemmel olacak kolay örgü hırka modelleri ile örgü örebilirsiniz. Lastik örgü kapşonlu ya da yakalı bebek hırkası bebeğinizi harika bir şekilde sıcak tutacaktır. 

Bebek örgü hırka yeni başlayanlar için mükemmeldir. Hırka nasıl örüleceğini öğrenmek istiyorsanız mutlaka model incelemeli ya da anlatım videosu izlemelisiniz.

2022 bebek Hırka Modelleri

Sade olması, bebeğin cinsiyeti ne olursa olsun bebekte harika görünür, hırkaya kendi küçük dokunuşlarınızı eklemek için size bolca alan sağlar. Bebek hırkaları bebe yünü gibi ince iplikler kullanılarak örülmesi gerekir.

El İşi Örgü Bebek Hırka Modelleri

Ancak bayan hırka hazırlamak için, hacimli iplikler kullanmak daha iyi görünebilir. Hacimli iplikler, hırkalara taze, modern bir görünüm kazandırır ve kısa sürede tamamlanabilir. Tekniklerin çeşitliliğine rağmen, kolay bir model ve hızlı bir örgü arıyorsanız dergileri karıştırmalı ve görsellere göz atmalısınız.

basit bebek Hırka Modelleri

Sizin için kolay bir örgü ve hem annenin hem bebeğin kullanabileceği bir model hırka arıyorsanız düz örgü ya da saç örgüsü şerit detaylarına yer verebilirsiniz.

Boyun kenarından başlayarak hepsini tek parça örebilirsiniz. Şekillendirme ile yukarıdan aşağıya doğru şekilde başlayarak kol oyuntusu vererek te örgü deneyebilirsiniz, bu hareket halindeki bebekler için mükemmel ve kolay oturan bir hırka olacaktır.

Rengarenk düğmeler kullanabilir çıt çıt tercih edebilir ya da minik ponponlar ile süsleyebilirsiniz. Ne kalınlıkta bir ip seçiyorsanız ona uygun şiş kullanmalı veya kalın tığ ile de hırka örebilirsiniz.

bebek Hırka Modelleri 2022
bebek Hırka Modelleri basit
bebek Hırka Modelleri derya baykal
bebek Hırka Modelleri facebook
bebek Hırka Modelleri kolay
bebek Hırka Modelleri
çok güzel bebek Hırka Modelleri
değişik bebek Hırka Modelleri
derya baykal bebek Hırka Modelleri
el işi bebek Hırka Modelleri
en güzel bebek Hırka Modelleri
en yeni bebek Hırka Modelleri
farklı bebek Hırka Modelleri
güzel bebek Hırka Modelleri
harika bebek Hırka Modelleri
kolay bebek Hırka Modelleri
renkli bebek Hırka Modelleri
tığ işi bebek Hırka Modelleri
yapımı kolay bebek Hırka Modelleri
yeni model bebek Hırka Modelleri
yepyeni bebek Hırka Modelleri
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir